Un tren internaţional, cu 500 de pasageri la bord, a deraiat în nordul Elveţiei | FOTO

Mai multe vagoane ale unui tren internaţional au deraiat miercuri după-amiază în zona gării din Basel, în nordul Elveţiei, afirmă surse citate de presa elveţiană şi germană.

830 afișări
Imaginea articolului Un tren internaţional, cu 500 de pasageri la bord, a deraiat în nordul Elveţiei | FOTO

Un tren internaţional a deraiat în nordul Elveţiei

Cel puţin trei vagoane ale unui tren expres care circula între Hamburg (Germania) şi Zürich (Elveţia) au deraiat în apropierea gării din oraşul elveţian Basel, informează revista Focus şi site-ul Bernerzeitung.ch.

Numeroase ambulanţe şi echipe de intervenţie au fost mobilizate la locul accidentului feroviar, produs miercuri în jurul orei 17.00 (18.00, ora României).

Nicio persoană nu a fost rănită în urma accidentului feroviar produs miercuri seară în nordul Elveţiei, anunţă compania feroviară elveţiană SBB, precizând că sute de pasageri au fost evacuaţi.

"În jurul orei 17.00 (18.00, ora României), mai multe vagoane ale unui tren care circula pe ruta Hamburg - Zurich - Chur au deraiat în gara Basel SBB. Nicio persoană nu a fost rănită. Călătorii au fost evacuaţi", se arată într-un comunicat oficial al companiei feroviare elveţiene - SBB.

La bordul trenului internaţional, aparţinând companiilor Schweizer Bahnen (SBB, Elveţia) şi Deutsche Bahn (DB, Germania), se aflau aproximativ 500 de pasageri.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici