"Ungaria le aparţine ungurilor", afirmă Vona la un miting Jobbik în faţa unui minister

Liderul partidului xenofob şi antieuropean Jobbik (opoziţie) Gabor Vona a declarat sâmbătă, la un miting în faţa sediului Ministerului de Interne, la Budapesta, că "Ungaria le aparţine ungurilor", relatează MTI.

219 afișări
Imaginea articolului "Ungaria le aparţine ungurilor", afirmă Vona la un miting Jobbik în faţa unui minister

"Ungaria le aparţine ungurilor", afirmă Vona la un miting Jobbik în faţa unui minister

"Noi îi respectăm (pe refugiaţi şi imigranţi), dar nu-i vrem aici", a declarat el.

Migrarea în Ungaria "trebuie oprită prin eliminarea înregistrării şi închiderii ermetice a frontierelor" a îndemnat el autorităţile, a spus Vona.

Criza imigraţiei este o "urgenţă", iar naţiunile trebuie să fie unite, a adăugat liderul formaţiunii xenofobe.

Înainte de miting, o dubă - pe care se putea citi mesajul "islamul este ultima speranţă a omenirii", o idee exprimată de Vona în trecut - a dat ocol pieţei de mai multe ori.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici