Ungaria s-a angajat să îşi respecte toate angajamentele asumate faţă de Comisia Europeană

Ungaria s-a angajat, duminică, să îşi respecte toate angajamentele asumate faţă de Comisia Europeană, pentru a debloca fondurile Uniunii Europene, scrie Reuters.

949 afișări
Imaginea articolului Ungaria s-a angajat să îşi respecte toate angajamentele asumate faţă de Comisia Europeană

Ungaria s-a angajat duminică să îşi respecte toate angajamentele asumate faţă de Comisia Europeană pentru deblocarea fondurilor Uniunii Europene.

Asta s-a întâmplat după ce Executivul comunitar a propus suspendarea a aproximativ 7,5 miliarde de euro pentru Ungaria din cauza corupţiei.

Ministrul Dezvoltării, Tibor Navracsics, responsabil cu negocierile cu UE, a declarat că speră că măsurile luate de Ungaria vor fi suficiente pentru a convinge Comisia Europeană că vor fi implementate suficiente garanţii pentru a proteja fondurile europene.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici