Unsprezece militari SUA reveniţi din Liberia şi suspecţi de Ebola sunt în carantină în Italia

Unsprezece militari americani, inclusiv un general, au fost plasaţi în carantină în Italia, de teama Ebola, după ce au participat la misiuni în Liberia, afirmă surse citate de Corriere della Sera.

185 afișări
Imaginea articolului Unsprezece militari SUA reveniţi din Liberia şi suspecţi de Ebola sunt în carantină în Italia

Unsprezece militari SUA reveniţi din Liberia şi suspecţi de Ebola sunt în carantină în Italia (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Cei 11 militari americani au fost plasaţi în carantină pentru 21 de zile într-o bază a Statelor Unite din oraşul italian Vicenza.

Pentagonul a explicat că este vorba de o măsură de precauţie.

Printre militarii care ar putea avea Ebola este şi un general, Darryl Williams, comandantul efectivelor Statelor Unite din Africa.

Ebola a provocat moartea a 4.922 de persoane din 10.141 de cazuri înregistrate în şapte ţări (Liberia, Sierra Leone, Guineea, Nigeria, Senegal, Spania şi Statele Unite), potrivit celui mai recent bilanţ anunţat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS).

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici