Unsprezece români suspectaţi de furturi au fost arestaţi în Italia

Unsprezece imigranţi români suspectaţi de apartenenţă la o grupare specializată în furturi au fost arestaţi, marţi, în oraşul italian Florenţa.

185 afișări
Imaginea articolului Unsprezece români suspectaţi de furturi au fost arestaţi în Italia

Unsprezece români suspectaţi de furturi au fost arestaţi în Italia - presă

Carabinierii italieni au efecuat marţi o vastă operaţiune în oraşul Florenţa şi la periferia acestuia, fiind vizaţi membrii unei grupări specializate în furt şi în utilizarea abuzivă a cardurilor bancare, scrie site-ul de ştiri FirenzePost.it.

Operaţiunea, la care a fost trimis şi un elicopter, a avut loc în cartiere din Florenţa, precum şi în suburbiile Rignano sull’Arno, Reggello, Fiesole, Calenzano, Tavarnelle val di Pesa şi Altopascio.

Procurorii au anunţat arestarea a 11 români suspectaţi de furturi de metal, aparatură electronică, utilizare abuzivă de carduri bancare şi carburanţi. Valoarea daunelor se ridică la 100.000 de euro.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici