Urmărire în SUA, după descoperirea unor explozibili la domiciliul unui bărbat în San Francisco

Poliţia americană a lansat o urmărire după descoperirea unor explozibili la domiciliul unui consultant în vârstă de 42 de ani din San Francisco, în California, a anunţat luni presa locală.

116 afișări
Imaginea articolului Urmărire în SUA, după descoperirea unor explozibili la domiciliul unui bărbat în San Francisco

Urmărire în SUA, după descoperirea unor explozibili la domiciliul unui bărbat în San Francisco (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

"Suspectul trebuie considerat ca fiind înarmat şi periculos", a avertizat poliţia federală (FBI) într-un comunicat.

Ryan Kelly Chamberlain II a fost văzut ultima dată la acest sfârşit de săptămână, la volanul unei maşini în sudul San Francisco purtând o plăcuţă de înmatriculare de California sau Texas, a precizat poliţia.

Chamberlain, descris drept un consultant politic şi de comunicare, a lăsat o scrisoare de trei pagini care pare a fi mesajul unui sinucigaş, potrivit cotidianului San Francisco Chronicle.

"Atâtea lucruri s-au stricat în ultimele 18 luni şi chiar de mai demult", afirmă bărbatul în scrisoarea sa, citată de cotidian şi intitulată "La revedere". "Cred că pur şi simplu este insurmontabil şi prea târziu", adaugă el.

Chamberlain este descris drept un bărbat alb cu părul castaniu şi ochii albaştri, care măsoară 1,90 metri şi cântăreşte peste 100 de kilograme. Ultima dată când a fost semnalat, el purta jeans şi un tricou albastru închis, potrivit FBI.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici