Val de căldură, cu temperaturi de până la 45 de grade, în Balcani

Serbia se confruntă din nou, vineri, cu temperaturi extrem de ridicate, în timp ce un val de căldură afectează şi restul Balcanilor, în Bosnia-Herţegovina valorile ajungând joi până la 45 de grade Celsius, relatează postul de radio B92 în pagina electronică.

1402 afișări
Imaginea articolului Val de căldură, cu temperaturi de până la 45 de grade, în Balcani

Val de căldură, cu temperaturi de până la 45 de grade, în Balcani (Imagine: Shutterstock/Mediafax Foto)

Temperaturile din Serbia vor atinge 39 de grade Celsius vineri, potrivit meteorologilor, în timp ce valori mai reduse şi averse izolate sunt aşteptate în unele zone în cursul serii.

Joi, o femeie a murit într-o secţie de urgenţe din Bosnia Herţegovina, ea fiind prima victimă confirmată a valului de căldură.

Medicii din oraşul Modrica au declarat că sălile de urgenţă sunt pline de persoane care au ajuns la spital din cauza temperaturilor ridicate, ce au atins 45 de grade Celsius în Bosnia Herţegovina.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici