Valérie Trierweiler afirmă, în India, că se simte "foarte bine" după despărţirea de Hollande

Valérie Trierweiler, venită la Bombay pentru susţinerea unei fundaţii specializate în combaterea foametei, a declarat că se simte "foarte bine" după despărţirea de preşedintele François Hollande.

123 afișări
Imaginea articolului Valérie Trierweiler afirmă, în India, că se simte "foarte bine" după despărţirea de Hollande

Valérie Trierweiler afirmă, în India, că se simte "foarte bine" după despărţirea de Hollande (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mă simt foarte bine aici, această călătorie era programată de şase luni şi nu aş fi ratat-o pentru nimic în lume", a declarat Trierweiler, citată de AFP.

Referindu-se la activităţile ei în calitatea de Primă Doamnă a Franţei, Trierweiler a precizat: "Nu cred că eu trebuie să fac bilanţul acţiunilor mele".

Valérie Trierweiler părea puţin obosită, dar zâmbea, luni dimineaţă, în cursul unei vizite la un spital din Bombay, în prima sa ieşire publică după despărţirea de preşedintele François Hollande.

Despărţirea a fost confirmată oficial, sâmbătă, de preşedintele Franţei, în contextul dezvăluirilor despre relaţia pe care el ar avea-o cu actriţa Julie Gayet.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici