Valérie Trierweiler efectuează o călătorie la Mumbai la sfârşitul săptămânii

Prima Doamnă franceză Valérie Trierweiler, care s-a refăcut în urma unei spitalizări de opt zile, după dezvăluirea unei relaţii amoroase între preşedinte şi o actriţă, va efectua duminică o vizită la Mumbai, unde va susţine o organizaţie umanitară, a anunţat vineri anturajul său.

127 afișări
Imaginea articolului Valérie Trierweiler efectuează o călătorie la Mumbai la sfârşitul săptămânii

Valérie Trierweiler (Imagine: Arhiva Medaifax Foto / AFP)

Trierweiler "va merge la Mumbai. Această vizită este suportată de către ACF", organizaţia nonguvernamentală (ONG) "Action contre la faim" (Acţiune împotriva foametei), a precizat aceeaşi sursă. În cursul vizitei, Prima Doamnă, care este jurnalistă la revista Paris-Match, va fi însoţită de către actriţa Charlotte Valandrey.

După dezvăluirea unei relaţii amoroase cu actriţa Julie Gayet, în vârstă de 41 de ani, preşedintele francez a promis să clarifice rapid situaţia cuplului. François Hollande, în vârstă de 59 de ani, şi Valérie Trierweiler, în vârstă de 48 de ani, nu sunt căsătoriţi, dar sunt împreună din 2010.

Această calrificare ar urma să aibă loc pe 11 februarie, data unei vizite de stat a lui Hollande în Statele Unite, a precizat recent preşedintele. Vineri, o serie de publicaţii franceze scriau că această vizită va fi efectuată fără Trierweiler, în pofida faptului că aceasta a fost invitată iniţial de către cuplul Obama.

Relaţia amoroasă a preşedintelui francez a provocat o dezbatere puternică, în Franţa, cu privire la necesitatea sau nu a de a conferi Primei Doamne un statut. În prezent, nu există prevederi referitoare la partenerul preşedintelui, în pofida faptului că acesta beneficiază de colaboratori şi mijloace financiare.

La o zi după dezvăluirea relaţiei amoroase a preşedintelui, Valérie Trierweiler a fost spitalizată de urgenţă într-un spital parizian. Ea a rămas internată timp de opt zile, iar începând de sâmbăta trecută se află în convalescenţă la reşedinţa prezidenţială de lângă Versailles, în apropiere de Paris.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici