Viaţa bate filmul. Investigaţie de amploare în Marea Britanie privind activităţi de spionaj în favoarea Rusiei: cetăţeni bulgari în detenţie

Autorităţile din Marea Britanie au anunţat, marţi, o investigaţie majoră privind activităţi de spionaj în favoarea Rusiei, precizând că trei cetăţeni bulgari sunt în detenţie, informează postul de televiziune BBC.

1234 afișări
Imaginea articolului Viaţa bate filmul. Investigaţie de amploare în Marea Britanie privind activităţi de spionaj în favoarea Rusiei: cetăţeni bulgari în detenţie

Viaţa bate filmul. Investigaţie de amploare în Marea Britanie privind activităţi de spionaj în favoarea Rusiei: cetăţeni bulgari în detenţie

Cei trei cetăţeni bulgari sunt în detenţie preventivă din februarie, dar investigaţia în materie de siguranţă naţională a fost anunţată public marţi de autorităţile de la Londra.

Indivizii - Orlin R., Bizer Dz. şi Katrin I. - sunt acuzaţi de colaborare cu serviciile secrete ruse şi deţinere de documente de identitate false asemănătoare cu cele emise de autorităţile din Marea Britanie, Bulgaria, Franţa, Italia, Spania, Croaţia, Slovenia, Grecia şi Cehia.

Investigaţia este coordonată de Poliţia metropolitană din Londra (Scotland Yard) şi vizează delicte comise în virtutea Legii privind Secrete Oficiale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici