VIDEO Atac cu maşină-capcană în apropiere de un hotel din Somalia. Şapte persoane şi-au pierdut viaţa

Islamişti ai grupării Al Shabaab au atacat, miercuri, un hotel din capitala Somaliei cu o maşină-capcană, iar confruntări au loc în interiorul clădirii, au anunţat Poliţia şi martori, citaţi de Le Figaro.

1114 afișări
Imaginea articolului VIDEO Atac cu maşină-capcană în apropiere de un hotel din Somalia. Şapte persoane şi-au pierdut viaţa

Atac cu maşină-capcană în apropiere de un hotel din Somalia

Update 11.06 Bilanţul victimelor din urma atacului de la hotelul din capitala somaleză a ajuns la şapte morţi, majoritatea civili şi gărzi din cadrul securităţii, şi mai mulţi răniţi care au fost spitalizaţi, a declarat Ibrahim Mohammed, un responsabil al Poliţiei, potrivit Le Figaro.

Ştire 10.28 Mai multe persoane au fost rănite şi spitalizate. Hotelul vizat de atac, Dayah, este un loc frecventat de liderii politici.

Islamiştii Al Shabaab, care spun că vor să răstoarne guvernul prooccidental de la Mogadishu, comit de mai multe luni astfel de atacuri în capitala Somaliei.

 

 

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici