VIDEO. Jacob Blake a apărut în faţa judecătorilor de pe patul de spital. Ce acuzaţii i se aduc

  • Jacob Blake, bărbatul de culoare împuşcat de poliţie în Wisconsin a pledat nevinovat la acuzaţiile penale ale fostei iubite.
  • El a apărut vineri în faţa judecătorilor, de pe patul de spital, prin intermediul aplicaţiei Zoom.
  • Blake este acuzat de agresiune sexuală, care s-ar fi întâmplat în luna mai, potrivit declaraţiilor fostei prietene.
1339 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Jacob Blake a apărut în faţa judecătorilor de pe patul de spital. Ce acuzaţii i se aduc
Jacob Blake, bărbatul de culoare împuşcat de poliţie în Wisconsin a pledat nevinovat la acuzaţiile penale aduse înainte de incident de fosta sa iubită, notează BBC.
 
El a apărut vineri în faţa judecătorilor, de pe patul de spital, prin intermediul aplicaţiei Zoom.
 
 
Blake este acuzat de agresiune sexuală, care s-ar fi întâmplat în luna mai, potrivit declaraţiilor fostei sale prietene.
 
Plângerea penală a fost depusă în iulie şi nu are legătură cu incidentul din Kenosha, Wisconsin, de pe 23 august.
 
Instanţa a considerat însă că sunt destule probe care îl incriminează pe Blake, iar procesul va începe în acest an.
 
Jabob Blake a fost împuşcat de şapte ori în spate, după ce a refuzat să se supună somaţiei poliţiştilor. Incidentul a declanşat un nou val de proteste în SUA, la fel ca cele provocate de moartea lui George Floyd.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici