Viitorul premier britanic, succesorul lui David Cameron, va fi desemnat până pe 2 septembrie

Viitorul premier britanic, succesorul lui David Cameron, va fi desemnat până pe 2 septembrie, anunţă Partidul Conservator britanic, conform agenţiei Bloomberg.

271 afișări
Imaginea articolului Viitorul premier britanic, succesorul lui David Cameron, va fi desemnat până pe 2 septembrie

Viitorul premier britanic, succesorul lui David Cameron, va fi desemnat până pe 2 septembrie (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

"Procesul de alegere a noului lider al Partidului Conservator va începe săptămâna viitoare şi se va încheia cel târziu pe 2 septembrie", a declarat Graham Brady, un purtător de cuvânt al formaţiunii politice.

Fostul primar al Londrei Boris Johnson, liderul grupului favorabil ieşirii Marii Britanii din UE, este contestat din ce în ce mai mult în Partidul Conservator, riscând să nu îşi atingă visul de a deveni lider al formaţiunii şi prim-ministru, printre adversarii săi fiind Theresa May şi Liam Fox.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici