Vlad Filat cere explicaţii ambasadei Moscovei cu privire la vizita unor deputaţi ruşi la Tiraspol

Vizita efectuată marţi de mai mulţi deputaţi ruşi la Tiraspol nu a fost coordonată cu Ministerul de Externe de la Chişinău, a declarat miercuri premierul moldovean Vlad Filat, adăugând că i-a cerut explicaţii în acest sens ambasadorului rus Farit Muhametşin.

220 afișări
Imaginea articolului Vlad Filat cere explicaţii ambasadei Moscovei cu privire la vizita unor deputaţi ruşi la Tiraspol

Vlad Filat (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

"Vizita deputaţilor ruşi la Tiraspol nu a fost coordonată cu Ministerul de Externe de la Chişinău. Ambasadorul Federaţiei Ruse la Chişinău urmează să ofere explicaţii în acest sens", a declarat Filat la încheierea şedinţei de guvern de miercuri, potrivit PRO TV Chişinău

Mai mulţi deputaţi din Duma rusă s-au întâlnit, miercuri, la Tiraspol cu reprezentanţi ai Legislativului transnistrean.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici