Vladimir Putin a aprobat noul Guvern. Miniştrii care îşi pastrează funcţiile în noul Executiv al Rusiei

Preşedintele Vladimir Putin a aprobat noul Guvern şi există miniştrii care vor ocupa aceleaşi poziţii ca în vechea structură, relatează Russia Today.

1419 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin a aprobat noul Guvern. Miniştrii care îşi pastrează funcţiile în noul Executiv al Rusiei

Sursa FOTO: Profimedia Images

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a aprobat noul Guvern după demisia vechiului cabinet, iar Ministrul Afacerilor Externe, cel a Apărării şi Ministrul de Finanţe se află printre cei care îşi păstrează poziţiile în cadrul noii structuri, relatează Russia Today. 

Sergey Lavrov şi Sergey Shoigu vor ocupa în continuare funcţiile de ministru al Afacerilor Externe şi ministru al Apărării.

Aceştia reprezintă unele dintre cele mai de încredere figuri politice din Rusia şi sunt aproape la fel de populari în rândul publicului precum Vladimir Putin. 

Anton Siluanov va fi Ministru de Finanţe al guvernului, funcţie pe care o ocupă din 2011. Sergey Lavrov a fost reprezentant pentru Naţiunile Unite, înainte să vină în funcţia de Ministru al Afacerilor Externe, în 2004. A coordonat diplomaţia Rusiei prin perioade dificile la nivel internaţional. Lavrov avut o contribuţie esenţială în construirea Moscovei ca o putere cu influenţă globală, în ultimii ani. 

Sergey Shoigu, actualul Ministru al Apărării, a modernizat armata rusă prin intermediul unor proiecte ambiţioase printre care se numără şi echiparea forţelor ruse cu arme de ultimă generaţie. 

Anton Siluanov lucreează în cadrul ministerului de finanţe încă din 1990, timp în care a condus mai multe departamente ministeriale, iar în 2009 a devenit Ministru de Finanţe al Rusiei.

Celor trei miniştri li se vor alătura alţi nouă care vor continua să aibă aceeaşi funcţie pe care au ocupat-o şi în vechiul Executiv.

De asemenea, Vladimir Putin adeclarat că noul Guvern este unul echilibrat. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici