Vladimir Putin a făcut o schimbare la vârful Armatei

Generalul Goremikin a fost numit ministru adjunct al Apărării.

16168 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin a făcut o schimbare la vârful Armatei

Vladimir Putin a făcut o schimbare la vârful Armatei

Generalul-colonel Viktor Goremikin a fost numit viceministru rus al Apărării de căttre Vladimir Putin, informează agenţiilor ruseşti de presă Tass şi Interfax.

Născut în 1959, Goremikin a absolvit Şcoala de Comandament al Corpului de Tancuri în 1980, Academia Rusă de Contrainformaţii în 1994 şi Academia Prezidenţială a Serviciului Public din Rusia în 2001.

În 2009, ofieţrul a fost numit director al Departamentului Central al personalului Ministerul rus al Apărării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici