Vladimir Putin consideră "inacceptabile" afirmaţiile atribuite prinţului Charles despre el

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a catalogat drept "inacceptabile" afirmaţiile prinţului Charles, care a comparat acţiunile sale cu cele ale fostului dictator nazist Adolf Hitler.

2287 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin consideră "inacceptabile" afirmaţiile atribuite prinţului Charles despre el

Vladimir Putin consideră "inacceptabile" afirmaţiile atribuite prinţului Charles despre el (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Eu nu am auzit ce a declarat prinţul Charles. Dacă a spus acest lucru, este, clar, inacceptabil. Cred că înţelege şi el", a spus Putin, citat de AFP.

"Acesta nu este un comportament regal", a adăugat liderul rus.

Potrivit publicaţiei britanice Daily Mail, prinţul Charles a comparat, în Canada, acţiunile preşedintelui rus Vladimir Putin în Ucraina cu cele ale fostului dictator nazist Adolf Hitler.

Daily Mail scrie că mai mulţi martori l-au auzit pe prinţul Charles făcând această comparaţie într-o conversaţie cu Marienne Ferguson, o femeie de 78 de ani care a fugit din Polonia la vârsta de 13 ani şi care şi-a pierdut membri ai familiei în lagăre de concentrare naziste.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici