Vladimir Putin s-a plimbat singur pe străzile din Sankt-Petersburg, după înmormântarea antrenorului de judo - VIDEO, FOTO

Preşedintele rus Vladimir Putin s-a plimbat singur, vineri, în oraşul său natal Sankt Petersburg, pe o stradă pustie, după ce a asistat la înmormântarea primului său antrenor de judo, potrivit imaginilor difuzate de televiziunile din Rusia.

1728 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin s-a plimbat singur pe străzile din Sankt-Petersburg, după înmormântarea antrenorului de judo - VIDEO, FOTO

Vladimir Putin s-a plimbat singur pe străzile din Sankt-Petersburg, după înmormântarea antrenorului de judo - VIDEO, FOTO

În loc să se urce în maşina sa, a carei uşă fusese deschisă de o gardă de corp, cel mai puternic om din Rusia a început să se plimbe pe stradă, fiind înconjurat de mai mulţi agenţi de securitate şi de camere video.

Televiziunile au difuzat o lungă secvenţă cu preşedintele, filmat din spate, mergând singur pe o stradă pustie.

Această secvenţă, foarte probabil prezentată pentru a arăta emoţiile preşedintelui faţă de decesul fostului său antrenor, a fost urmată imediat de comentarii sarcastice din partea bloggerilor din Sankt Petersburg.

"De ce sunt străzile pustii? Pentru ca le-au curăţat ca în Groznîi (capitala Ceceniei) în 2000 (când a avut loc cel mai sângeros război ruso-cecen), a scris un blogger.

"Să mori de râs. Este complet singur, dacă nu luăm în considerare agenţii de securitate din spatele fiecărui geam", spune un alt blogger, "zveroboi".

"Este un adevărat circ, totul a fost curăţat şi apoi el a urcat pe scenă. Ce actor!", comentează şi "vasia-vasia".

Putin a prezentat miercuri condoleanţe familiei fostului său profesor de judo, sportul său preferat, aducându-i un omagiu lui Anatoli Rahlin, un "bărbat puternic" şi "mentor atent".

"Am aflat cu tristeţe profundă despre decesul lui Anatoli Solomonovici Rahlin. Este o mare pierdere, o pierdere ireparabilă pentru noi toţi", a scris preşedintele rus în telegrama adresată apropiaţilor fostului său antrenor şi publicată pe pagina de internet a Kremlinului.

Potrivit Federaţiei Ruse de Judo, Anatoli Rahlin, primul antrenor al lui Vladimi Putin, a murit în vârsta de 75 de ani, în urma unei maladii îndelungate.

Presa rusă a informat că Rahnin l-a antrenat pe Putin în decursul a mai mult de zece ani.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici