Volodimir Zelenski, un nou avertisment către Rusia: Reacţia noastră va fi foarte dură în cazul în care Moscova va anexa patru regiuni ucrainene

Preşedintele Volodimir Zelenski a emis un nou avertisment către Rusia cu privire la un răspuns "foarte dur" din partea Ucrainei în cazul în care Moscova va anexa patru regiuni ucrainene în urma a ceea ce Kievul şi Occidentul spun că au fost referendumuri false organizate de Rusia sub ameninţarea armelor.

4719 afișări
Imaginea articolului Volodimir Zelenski, un nou avertisment către Rusia: Reacţia noastră va fi foarte dură în cazul în care Moscova va anexa patru regiuni ucrainene

Volodimir Zelenski, un nou avertisment către Rusia: Reacţia noastră va fi foarte dură în cazul în care Moscova va anexa patru regiuni ucrainene

O declaraţie emisă de biroul lui Zelenskiy după o convorbire telefonică cu premierul Italiei nu a făcut referire la ceremonia de vineri în care preşedintele Vladimir Putin va semna documentele care proclamă anexarea de către Rusia a patru regiuni ucrainene, potrivit Reuters.
 
Ele (voturile) nu au nicio valoare şi nu schimbă realitatea. Integritatea teritorială a Ucrainei va fi restabilită. Iar reacţia noastră la recunoaşterea rezultatelor de către Rusia va fi foarte dură", a declarat Zelenski.
 
Nu se cunoaşte cu exactitate dacă Zelenski a vorbit cu premierul Mario Draghi înainte sau după ce Kremlinul a anunţat ceremonia de vineri.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici