Zboruri anulate pe două aeroporturi din Londra din cauza ceţii

Zboruri pe Heathrow şi London City Airport au fost anulate din cauza intemperiilor, o ceaţă groasă şi gheaţa provocând probleme atât la decolare, cât şi la aterizare şi pe alte aeroporturi britanice.

188 afișări
Imaginea articolului Zboruri anulate pe două aeroporturi din Londra din cauza ceţii

Zboruri anulate pe două aeroporturi din Londra din cauza ceţii (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Aproximativ 80 de zboruri au fost anulate pe Heathrow, unde sunt aşteptate şi întâzieri, iar pe London City Airport au fost anulate aproximativ 20 de zboruri.

Serviciile Woolwich de transport cu feribotul peste Tamisa au fost, de asemenea, suspendate.

Biroul Meteorologic a emis o alertă de nivel "galben" pentru unele zone din Anglia, avertizând în legătură cu reducerea vizibilităţii şi riscul apariţiei unor perturbări. În cele mai dur afectate zone, vizibilitatea va fi de sub 100 de metri, potrivit Biroului.

Problemele de pe aeroportul Heathrow au afectat curse interne, inclusiv la Newcastle şi Jersey. Zboruri de pe aeroportul Leeds Bradford sunt, de asemenea, afectate de intemperii.

Toţi pasagerii unor curse aeriene sunt sfătuiţi să contacteze companiile aeriene înainte de călătorie.

Un meteorolog BBC London a anunţat că frigul şi ceaţa urmează să se menţină în unele zone din Londra şi în sud-estul Angliei până miercuri după-amaiza. De asemenea, ninsori uşoare şi intensificări ale vântului sunt aşteptate în zona de coastă în Kent, Sussex, Hampshire, Devon şi Cornwall.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici