Zece cartiere din Beijing au fost închise pentru a evita extinderea unui nou focar de Covid-19

Autorităţile din Beijing au impus măsuri stricte de carantină în zece cartiere din Capitală, situate în apropierea pieţei angro Xinfadi, acolo unde a fost depistat noul coronavirus, scrie CGTN.

1599 afișări
Imaginea articolului Zece cartiere din Beijing au fost închise pentru a evita extinderea unui nou focar de Covid-19

Zece cartiere din Beijing au fost închise pentru a evita izbucnirea unui nou focar de Covid-19

Zece cartiere din jurul pieţei Yuquandong din districtul Haidian din Beijing au fost închise după ce unii angajaţi ai pieţei s-au testat pozitiv pentru coronavirus. Toate cazurile au fost legate de piaţa angro Xinfadi, a declarat un oficial chinez, luni.

Marile supermarketuri din Beijing, inclusiv Carrefour şi Wumart, au încetat să mai vândă somon sâmbătă, după ce noul coronavirusul a fost identificat pe un tocător folosit pentru a tăia peştele în piaţa en-gros Xinfadi din oraş, scrie Global Times.

Duminică, China a raportat cel mai mare total zilnic de noi cazuri de coronavirus din ultimele două luni după ce cea mai mare piaţă alimentară angro a Capitalei a fost închisă în urma unei reapariţii a infecţiilor locale.

57 de cazuri noi au fost confirmate în 24 de ore, a raportat Comisia Naţională de Sănătate. Dintre acestea, 36 au fost în Beijing.

Foto: CGTN/Twitter

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici