Zece morţi şi aproximativ 30 de răniţi într-un accident rutier produs în California - VIDEO

Zece persoane au murit şi aproximativ 30 au fost rănite, joi seara, într-un accident rutier produs în California, între un autocar care transporta liceeni şi un camion, a anunţat vineri poliţia rutieră.

120 afișări
Imaginea articolului Zece morţi şi aproximativ 30 de răniţi într-un accident rutier produs în California - VIDEO

Zece morţi şi aproximativ 30 de răniţi într-un accident rutier produs în California - VIDEO (Captură video)

Şoferii celor două autovehicule - care lucrau pentru grupul de curierat FedEx - figurează printre persoanele decedate, a precizat pe site-ul său universitatea Humboldt State, pe care liceeni ar fi trebuit să o viziteze.

Această universitate este situată la aproximativ şase ore de mers cu maşina de oraşul San Francisco.

Autocarul implicat în accident, care a avut loc pe o autostradă în apropiere de Orland, făcea parte dintr-un convoi de trei autocare ce transportau liceenii din Los Angeles pentru a vizita universitatea. Celelalte două autocare au ajuns fără probleme la destinaţie.

Universitatea este situată în Arcata, în apropiere de frontiera cu statul Oregon (nord-vest). Accidentul a avut loc la Orland, la aproximativ 300 de kilometri sud-est de Arcata.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici