Zeci de mii de oameni au stat la coadă peste noapte pentru a-i aduce un omagiu Reginei

Zeci de mii de oameni au stat la coadă peste noapte pentru a-i aduce un omagiu Reginei Elisabeta, la Catedrala St. Giles din Edinburgh.

261 afișări
Imaginea articolului Zeci de mii de oameni au stat la coadă peste noapte pentru a-i aduce un omagiu Reginei

Zeci de mii de oameni au stat la coadă peste noapte pentru a-i aduce un omagiu Reginei

Oamenii din Edinburgh s-au prezentat cu "zeci de mii" pentru a vedea sicriul reginei în Catedrala St Giles.

"Numărul mare de persoane care se deplasează astăzi în Edinburgh indică faptul că vor fi multe zeci - poate chiar sute - de mii de oameni care vor dori să îi aducă un omagiu regretatei regine", a declarat el marţi dimineaţă la programul Radio National al Australian Broadcasting Corporation.

"Este o revărsare extraordinară de respect, de durere, de celebrare a unei femei extraordinare. Doamne fereşte, erau de zece ori mai mulţi. Au fost nevoiţi să oprească oamenii care încercau să ajungă acolo, pentru că ar fi devenit periculos. Străzile erau aglomerate, iar acum, în timp ce oamenii aşteaptă să treacă pe lângă sicriul propriu-zis, umanitatea din Edinburgh astăzi este extraordinară”, a spus acesta.

Deşi oamenilor li s-a spus că vor aştepta în medie 12 ore, mulţi au raportat un timp de aşteptare de cinci sau şase ore.

Sicriul Reginei va rămâne la Edinburgh marţi până la ora 17, apoi va porni călătoria către Londra. Cortegiul Reginei este aşteptat la Londra cu un covor de flori.

Marţi dimineaţa, regele Charles al III-lea şi Camilla, Regina Consoartă, merg în Irlanda de Nord, ca parte a unui turneu în Marea Britanie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
regină,
funeralii,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici