Zeci de persoane, condamnate la moarte în Egipt pentru activităţi teroriste

Un tribunal din Egipt a condamnat la moarte, joi, 21 de persoane găsite vinovate de planificare de atentate şi deţinere de armament, informează site-ul cotidianului Le Figaro.

382 afișări
Imaginea articolului Zeci de persoane, condamnate la moarte în Egipt pentru activităţi teroriste

Zeci de persoane, condamnate la moarte în Egipt pentru activităţi teroriste

Condamnările constituie o confirmare a verdicului pronunţat iniţial în decembrie 2017.

Doar cinci dintre acuzaţi au fost prezenţi la proces şi pot face apel la acest verdict. Ceilalţi 16 au fost condamnaţi în lipsă şi vor putea beneficia de un proces dacă vor fi arestaţi.

Alte patru persoane au fost condamnate la câte 25 de ani de închisoare, iar alte trei la câte 15 ani.

Inculpaţii au fost găsiţi vinovaţi de implicare în planificarea de atentate şi de aderarea la "ideologii extremiste".

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici