Zelenski a fost văzut sosind în Polonia cu trenul. Preşedintele Ucrainei zboară cu avionul spre Statele Unite

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a ajuns miercuri în Polonia cu trenul, în cadrul călătoriei sale spre Statele Unite, scrie CNN.

1208 afișări
Imaginea articolului Zelenski a fost văzut sosind în Polonia cu trenul. Preşedintele Ucrainei zboară cu avionul spre Statele Unite

Sursa foto: Twitter/TVN Poland

O înregistrare video realizată de TVN, afiliată CNN în Polonia, a surprins momentul în care Zelenski a sosit cu trenul la Przemysl, în apropiere de graniţa dintre Polonia şi Ucraina. Data filmării este 21 decembrie.

Zelenski este văzut apoi într-un vehicul alb 4x4 care aşteaptă să plece într-un convoi.

Potrivit TVN, Zelenski a zburat apoi în SUA de pe aeroportul din Rzeszow spre Washington. Zelenski a fost văzut împreună cu ambasadorul SUA în Ucraina, Bridget Ann Brink.

Zelenski urmează să efectueze miercuri o vizită surpriză la Washington, folosindu-se de prima sa călătorie în afara ţării de la invazia de acum 300 de zile, pentru a-şi mobiliza principalul partener internaţional în favoarea unei asistenţe militare şi economice susţinute.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici