Zelenski insistă pentru o discuţie directă cu Putin, "singura modalitate de oprire a războiului"

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a insistat, joi, pentru a avea o discuţie directă cu omologul său din Rusia, Vladimir Putin, argumentând că aceasta este "singura modalitate de oprire a războiului".

2806 afișări
Imaginea articolului Zelenski insistă pentru o discuţie directă cu Putin, "singura modalitate de oprire a războiului"

Sursa foto: Hepta

"Trebuie să vorbesc cu Putin, întrucât aceasta este singura modalitate de oprire a acestui război", a afirmat Volodimir Zelenski, citat de cotidianul Le Monde.

"Sunt deschis şi pregătit pentru abordarea tuturor problemelor", a adăugat liderul de la Kiev.

Volodimir Zelenski a cerut ţărilor occidentale să ofere susţinere suplimentară, argumentând că, în cazul în care Ucraina va fi învinsă şi ocupată, Rusia va ataca alte ţări din Europa de Est. "Dacă dispărem noi, să ne ferească Dumnezeu, vor urma Letonia, Lituania, Estonia, până la Zidul Berlinului, credeţi-mă", a susţinut Zelenski.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ucraina,
rusia,
război

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici