Zelenski: Ucraina depune „toate eforturile” pentru a pune capăt războiului în „condiţii echitabile”

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a transmis vineri un mesaj despre posibile negocieri de pace. Ucraina depune „toate eforturile” pentru a pune capăt războiului în „condiţii echitabile”, a spus Zelenski.

1340 afișări
Imaginea articolului Zelenski: Ucraina depune „toate eforturile” pentru a pune capăt războiului în „condiţii echitabile”

Sursa foto: X/@ZelenskyyUa

Mesajul interpretabil a fost publicat de preşedintele Ucrainei pe platforma X, înainte de Conferinţa de Securitate de la München la care va participa şi Zelenski. Conferinţa începe vineri.

„Încep două zile importante. Întâlniri cu parteneri din Germania şi Franţa, noi acorduri şi Conferinţa de securitate de la München. O nouă arhitectură de securitate pentru Ucraina, precum şi noi oportunităţi. Facem toate eforturile pentru a pune capăt războiului cât mai curând posibil în condiţii echitabile ucrainene şi pentru a asigura o pace durabilă”, scrie în mesajul lui Zelenski.

Anterior, preşedintele Zelenski a repetat că războiul nu se va termina decât după ce forţele Rusiei vor fi împinse peste graniţele Ucrainei, recunoscute în plan internaţional. Noul mesaj ar putea reprezenta un semn că ucrainenii sunt dispuşi să negocieze un acord cu ruşii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici