Gândurile lui Cristoiu. Topul Săptămânii

În Topul Săptămânii realizat de publicistul Ion Cristoiu, primul loc este ocupat de preşedintele PMP, Cristian Diaconescu, iar locul 5 de liderul Forei dreptei, Ludovic Orban.

3156 afișări
Imaginea articolului Gândurile lui Cristoiu. Topul Săptămânii

Gândurile lui Cristoiu. Topul Săptămânii

  • Locul 5 – Ludovic Orban, liderul Forţa Dreptei

“A tăcut de când a devenit liderul Forţei Dreptei. A avut Covid, dar asta nu te amuţeşte. E păcat că a pierdut o perioadă în care putea să fie destul de activ”.

  • Locul 4 – Monica Anisie, fost ministru PNL al Educaţiei

„Celebra Monica Anisie pentru care Florin Cîţu se bate să fie ministrul Digitalizării. Oricum, a nenorocit educaţia naţională. Cred că o să fie ea pentru că o să invoce că mai e nevoie de încă o femeie în guvern. Ea a trecut de partea lui Cîţu la congresul PNL”.

  • Locul 3- Florin Cîţu, preşedintele PNL

„Nu am înţeles nici acum de ce se duce la televizor. La ora actuală coaliţia se va destrăma numai şi numai din cauza lui Florin Cîţu dacă nu-l debarcă. E limpede că el nu are niciun interes, el şi gruparea lui, ca, nu guvernul, Ciucă să nu performeze. Pentru că în momentul în care premierul, care e de la PNL, merge bine, e clar că el se teme că îi ia locul”.

  • Locul 2- Novak Djokovic, jucător de tenis

„Că l-a ajutat Dumnezeu să-l expulzeze şi nu joacă”.

  • Locul 1 – Cristian Diaconescu, preşedintele PMP

„La ora actuală avem cea mai puternică putere posdecembristă. Avem o opoziţie de doi lei, în care ăştia de la USRPLUS în loc să discute despre chestiuni importante, discută despre AUR. Au intrat într-o capcană. În loc să atace puterea, ei se ceartă cu AUR. Şi AUR de-al dracului se duce.  La ora actuală AUR nu poate să fie Opoziţia pentru că este pompată ideea că este fascist şi atunci cel mai important partid extraparlamentar este PMP, care are structuri în teritoriu. Dispariţia acestui partid în PNL este o nebunie. Fuziunea o vrea o grupare din partid şi dl. Tomac. Fuziunea înseamnă că se pierde un partid, doi-trei de acolo, Tomac şi gaşca, o să aibă nişte funcţii, o lună, că îi dă afară după asta. PMP avea foarte foarte mari şanse ca în caz de alegeri anticipate să intre în Parlament”.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici