Video Gândurile lui Ion Cristoiu: Este o atitudine criminală de a impune cu forţa medicilor / Ce o să facă Marcel Vela? Va trimite armata cu tabul şi tunul în faţa spitalelor?

  • Ion Cristoiu: Mi se pare o atitudine iresponsabilă, dacă nu criminală, de a impune cu forţa medicilor
  • Ion Cristoiu: Dacă medicii apăreau în presă să spună ce probleme au, probabil că acum opinia publică era de partea lor
  • Ion Cristoiu: Nu poţi să-l cobori pe unul pe fundul mării fără costum de scafandru
  • Ion Cristoiu: Ei nu sunt laşi, nu sunt pregătiţi deloc, ei sunt trimişi ca într-un război fără armă
5399 afișări

Ion Cristoiu spune că realitatea din spitale este acoperită de propagandă, motiv pentru care opinia publică nu ştie de fapt de ce fug medicii din calea virusului. “Ei nu sunt laşi, nu sunt pregătiţi deloc, ei sunt trimişi ca într-un război fără armă”, spune jurnalistul în emisiunea “Gândurile lui Cristoiu”.

Redăm ideile principale:

Am văzut atitudinea lui Raed şi a lui Vela, a tuturor ştabilor, nu sunt medic, dar în cazul de faţă mi se pare o atitudine iresponsabilă, dacă nu criminală, de a impune cu forţa medicilor

Această atitudine  am văzut-o, mai e impusă şi de Raed Arafat, ”ii aducem cu forţa, cu codul penal”, va fi mai mare dezastru decât acum. Poate să fie toată România împotriva medicilo,r ce faci? Îl omori? în materie de medici nu poţi să obligi un medic. Un medic nu face un tratament dacă nu vrea

Pe de o parte manipularea populaţiei împotriva medicilor, sigur, nici ei nu au avut curaj să spună. Dacă medicii apăreau în presă să spună ce probleme au, probabil că acum opinia publică era de partea lor.

Medicii sunt şi victimele acestora realităţi: propaganda care vine şi spune că sunt de toate şi pe de altă parte medicii care nu mai merg la spital. Atunci opinia publică normal că spune că (n.r.: medicii) se tem de coronavirus.

Nu, ei nu se tem, ei nu au instrumente. Nu poţi să-l cobori pe unul pe fundul mării fără costum de scafandru. Din acest punct de vedere trebuia concetrat, şi se mai poate face, către echiparea lor şi cred că cea mai bună soluţie este încercarea, dublarea salariului, trebuie făcut ceva ca oamenii fiind în prima linie să fie stimulaţi.

Este o încercare criminală să impui unui medic. Ce o să facă Marcel Vela? Va trimite armata cu tabul şi tunul în faţa spitalelor? România depinde de medici. Încetare acestei manipulări că trebuie să fie la datorie. Ei nu sunt laşi, nu sunt pregătiţi deloc, ei sunt trimişi ca într-un război fără armă. O să treacă cu mitraliera, dar noi nu tragem că nu avem gloanţe.  Apo,i noi venim şi spunem eşti un dezertor, nu eşti patriot.

Trebuie găsită o modalitate prin care să se spună adevărul din spitale şi o încercare de a asigura securitatea medicilor şi e de preferat să îi luăm cu vorbă bună, decât să îi luăm: dacă nu tratezi pacientul, noi stăm cu mitraliera lângă tine. Şi ce? Ăla cu mitraliera va sta în locul medicului?

În locul recunoaşterii cinstite că este un dezastru de aprovizionare, de management al spitalului, ştim de la Colectiv, şi atunci era frumos din punct de vedere oficial şi apoi s-a dovedit că fusese un dezastru. Această tentativă de a înfrumuseţa situaţia în defavoarea medicilor spunând că medicii sunt laşi, vom plăti la un moment dat pentru că nu se mai duc medicii şi nu cred că se duc Ludovic Oran şi Klaus Iohannis în locul lor să consulte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici