Video Cum să te tunzi în autoizolare. Lecţiile pe care le putem învăţa din greşelile făcute de vedete - VIDEO

  • Din cauza autoizolării, oamenii nu mai ajung la frizer, aşa că încep să se tundă singuri acasă
  • Nici vedetele nu se abat de la această regulă. Pink s-a filmat după ce s-a ras în cap singură acasă
  • Pe internet au apărut şi glume despre frizurile mai puţin reuşite
2508 afișări

Autoizolarea a anulat toate vizitele la frizerie sau coafor, aşa că unii şi-au făcut curaj şi s-au apucat să se tundă singuri acasă cum au putut.

„Dacă nu ajungeţi la frizer, vă încurajez să încercaţi o freză nouă. Eu mi-am dorit de mult această abordare. Nu a ieşit chiar mare lucru, dar voi aveţi curaj? Vă provoc.”

Nici vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Cântăreaţa Pink s-a filmat după ce aproape s-a ras singură în cap.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quarantine diaries

A post shared by P!NK (@pink) on

Mar 24, 2020 at 4:24pm PDT

„Aseară, m-am gândit că pot să îmi tai părul. De ce să tot plătesc oamenii să îmi taie părul. Ce credeti? Imi stă bine, Eu cred că imi stă bine. Arăt ca Alyssa Milano sau ca Charlize Theron. O să încerc să îl mai îndrept în această aseară. Staţi acasă, tundeţi-vă singuri”, a spus Pink. 

Zilele acestea internetul s-a umplut de filmuleţe cu oameni care se lasă pe mâna iubitelor sau copiilor pentru a fi tunşi.

Nici glumele pe această team n-au întârziat să apară. 

Important este să te axezi pe soluţii, şi nu pe probleme  pentru a trece mai uşor peste perioada de autoizolare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici