Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

72 afișări

Premierul Viorica Dăncilă va finaliza azi evaluarea miniştrilor, care va fi urmată de o remaniere. PSD va discuta acest aspect în Comitetului Executiv, care va avea loc în această săptămână. ALDE a anunţat că niciun ministru al formaţiunii nu va fi remaniat.

Un autocar cu 72 de persoane s-a răsturnat noaptea trecută în localitatea Tătărăşti, în judeţul Hunedoara. O persoană a murit, iar alte 32 au fost transportate la spitale.

Salariul minim va creşte cel mai târziu de la 1 ianuarie, data fiind acum în analiza Guvernului, a anunţat Eugen Teodorovici. Ministrul Finanţelor a spus că este posibil ca hotărârea de Guvern să apară săptămâna aceasta.

Patronul lui Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha şi alte patru persoane au murit după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit sâmbătă în parcarea stadionului King Power, au confirmat autorităţile şi clubul de fotbal. Celelalte victime sunt doi membri al personalului, pilotul şi un pasager.

Un avion Boeing 737 al companiei aeriene Lion Air s-a prăbuşit la scurt timp după ce a decolat din capitala indoneziană Jakarta. Avionul a pierdut contactul cu solul la câteva minute de la decolare, în timp ce se afla deasupra mării. Cel puţin 188 de persoane se aflau la bordul avionului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici