Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

57 afișări

Comisiile pentru buget şi politică economică ale Camerei Deputaţilor şi Senatului îi vor audia, în această dimineaţă, pe candidaţii pentru numirea Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară. Liviu Dragnea a spus, ieri, că actualului şef al ASF, Leonardo Badea, i-a fost promis un nou mandat.

Curtea Constituţională va dezbate, azi, sesizarea preşedintelui Klaus Iohannis în legătură cu proiectul adoptat de Senat al deputatului PSD Cătălin Rădulescu care prevede ca starea de incompatibilitate şi conflictul de interese să fie prescrise după trei ani de la data săvârşirii lor. Totodată, judecătorii CCR mai dezbat şi sesizarea preşedintelui Klaus Iohannis şi a Opoziţiei cu privire la Codul administrativ al României.

După excluderea lui Adrian Ţuţuianu şi a lui Marian Neacşu din PSD, Rovana Plumb preia interimar şefia PSD Dâmboviţa, iar liderul PSD Argeş, Şerban Valeca, preia funcţia de vicepreşedinte PSD. Acest lucru s-a stabilit în şedinţa Cex care a avut loc ieri seara.

Un incendiu a izbucnit, luni seara, într-o pădure din judeţul Timiş afectând patru hectre de pădure, dintre care trei de pădure tânără. 30 de subofiţeri din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 din Timişoara şi Detaşamentul Lugoj au intervenit cu lopeţi şi motosuflante pentru lichidarea incendiului, informează ISU Timiş.

Tensiuni între Rusia şi SUA după un incident care a avut loc deasupra Mării Negre. Rusia a trimis, ieri, un avion de vânătoare pentru interceptarea unei aeronave americane de recunoaştere, în zona internaţională a Mării Negre, anunţă armata Statelor Unite, denunţând o acţiune "iresponsabilă" a Moscovei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici