Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

79 afișări

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a precizat, duminică seara, că din cauza solicitării DNA de încuviinţare a începerii urmăririi penale în cazul său, şi-a anulat vizita în Coreea de Sud pentru a nu fi acuzat că tărăgănează procedura.

Tânărul care a intrat cu maşina, în plin, într-un grup de persoane aflate în parcarea unui mall din Brăila este recidivist. În urmă cu doi ani, împreună cu tatăl său, el a bătut o persoană cu o rangă, iar el a fost găsit vinovat atunci de instanţă pentru loviri şi alte violenţe deşi nu împlinise încă 18 ani.metrorex

Metrorex va deschide azi primul Terminal Multimodal din Bucureşti, la Străuleşti. Parcarea este destinată şoferilor care vin în Bucureşti şi vor să circule cu metroul, iar tariful pentru o oră va fi de1 leu. Terminalul este amplasat peste galeria de metrou ce face legatura dintre staţia Străuleşti şi Depoul Străuleşti şi Are o suprafata de 38.869 mp.

Patru persoane au fost rănite, duminică seară, după ce un şofer a intrat în plin într-un grup de persoane care traversau pe marcaj pietonal un bulevard din oraşul Constanţa. Victimele au ajuns la spital, două în stare gravă. Accidentul s-a produs pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu.

Numărul morţilor în urma incendiilor de vegetaţie din California a crescut la 31 duminică, după ce şase persoane au fost ucise în ccea ce ar putea deveni unul dintre cele mai puternice incendii din istoria statului american, relatează Reuters. Se aşteaptă ca până marţi vânturile puternice să amplifice flăcările şi să intensifice urgenţa evacuării locuitorilor, au spus oficialii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici