Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

37 afișări

Nume celebre scapă de închisoare pentru că Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis, azi noapte, eliberarea lor după ce avocaţii condamnaţilor au contestat alcătuirea completurilor de cinci judecători. Astfel că Rudel Obreja, Constantin Niţă şi Dan Şova au fost eliberaţi din închisoare.

Guvernul Dăncilă este testat pentru a doua oară. Camera Deputaţilor şi Senatul vor vota, în plenul reunit de azi de la ora 10, moţiunea de cenzură a opoziţiei împotriva Executivului. Premierul Viorica Dăncilă va participa la dezbaterile din Legislativ. Votul va fi secret cu bile.

Consilierul pe probleme economice al premierului Darius Vâlcov a afirmat, ieri seara, că Ordonanţa de Urgenţă care introduce mai multe modificări fiscale va fi pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern de azi.

Guvernul a publicat ordinea de zi a şedinţei de azi, chiar dacă de regulă aceasta era trimisă cu o oră înainte de începerea reuniunii. Printre teme nu se regăsesc ordonanţele privind amnistia şi măsurile fiscale. Preşedintele Iohannis a transmis că va merge la toate şedinţele.

Atenţie turiştilor. Meteorologii au anunţat, ieri, că riscul producerii unor avalanşe în zona înaltă a Munţilor Făgăraş şi Bucegi este mare, deoarece stratul de zăpadă este instabil. La Bâlea Lac, în judeţul Sibiu, zăpada măsoară 1,5 metri.

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, nu-şi poate lua nici măcar o zi liberă din cauza programului imprevizibil în perioada Sărbătorilor de Iarnă, susţine Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, informează agenţia de ştiri Tass.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici