Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

73 afișări

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat ca în şedinţă de azi a Guvernului o să fie adoptată ordonanţa de urgenţă care prevede mările fiscale, printre care se numără şi „taxa pe lăcomie”. Cabinetul Dăncilă se va reuni în această seară de la 18.30, în şedinţă la Palatul Victoria.

Avocatul Elenei Udrea şi Alinei Bica le-a cerut formal autorităţilor din Costa Rica eliberarea acestora, în contextul în care Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie din România a suspendat executarea pedepselor. Procurorii din San Jose aşteaptă notificări din partea Bucureştiului.

Cursa aeriană Munchen – Sibiu, care ar fi trebuit să aterizeze în timpul nopţii, la ora 00.55, a fost deviată la Timişoara, din cauza ceţii, pasagerii fiind transferaţi cu autocarul. Avionul Sibiu – Munchen nu a mai plecat.

Mandatul României la Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene va fi o "provocare", din cauza "agendei ambiţioase", afirmă politicianul austriac Johannes Hahn, comisarul european pentru Politici de Vecinătate şi Negocieri pentru Extindere.

Preşedintele SUA, Donald Trump, a anunţat că secretarul american al Apărării, Jim Mattis, va părăsi acest post la finalul lunii februarie. Anunţul vine la doar o zi după decizia liderului de la Casa Albă de retragere a trupelor americane din Siria. Administraţia Donald Trump ar în plan să retragă aproximativ 7.000 de militari americani din Afganistan, relatează presa internaţională.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici