Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

67 afișări

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, ieri seară, că a transmis preşedintelui Klaus Iohannis solicitarea de revocare din funcţie a procurorului general, Augustin Lazăr. Toader a trimis şi solicitarea pentru numirea Adinei Florea la şefia DNA.

Liviu Dragnea a declarat că va discuta în coaliţie despre posibilitatea ca, după 15 ianuarie, să fie aprobat bugetul pentru 2019 mai întâi de către Guvern, apoi în Parlament. Liderul PSD a adăugat că e posibil să fie convocată o sesiune extraordinară „cu câteva zile înainte de februarie”.

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării a fost convocat de preşedintele Iohannis şi se reuneşte azi de la ora 12.00. Membrii consiliului vor analiza solicitările ministrului Apărării referitoare la ocuparea unor posturi în conducerea Armatei României, a informat Administraţia Prezidenţială.

Medicii vor putea să se pensioneze la cerere, la vârsta de 67 de ani. Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea privind reforma în domeniul sănătăţii.

188 de imobile din Sectorul 3 al Capitalei sunt afectate de avarii apărute în reţeaua de termoficare, drept pentru care căldura este oprită în mai multe zone, a anunţat RADET ieri. Instituţia estimează că azi vor fi remediate problemele.

Cel puţin cinci călugări au fost răniţi ieri, după ce au fost atacaţi de doi indivizi neidentificaţi într-o biserică din Viena, a anunţat Poliţia austriacă. Anchetatorii susţin că nu sunt indicii care să sugereze că ar fi fost vorba de un act terorist, ci pare să fi fost un jaf.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici