Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

95 afișări

Un autocar cu 40 de persoane a rămas blocat azi, mai bine de două ore, pe raza localităţii Lacu Roşu din judeţul Harghita, din cauza drumurilor înzăpezite. Căderile masive de zăpadă au afectat trei posturi de transformare din localitatea harghiteană Şiclod, iar peste 320 de familii au rămas fără curent.

Bărbatul urmărit în baza unui mandat european pentru furt de maşini şi din bancomante din Austria care a evadat, ieri, din toaleta Poliţiei Galaţi, a fost prins în această dimineaţă, în locuinţa unui prieten. El a fost încarcerat.

Ceremonia de marcare a preluării Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene de către România a avut loc aseară, la Ateneul Român. Preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, a impresionat publicul printr-un discurs impecabil în limba română, în care a citat din Nichita Stănescu şi Mircea Eliade şi şi-a adus aminte de performanţa istorică a echipei Steaua Bucureşti, de la Sevilla, din 1986.

Sute de angajati federali scandând "Vrem salariul" au mărşăluit joi spre Casa Albă, în cea de-a 20-a zi de blocare parţială a activităţii administraţiei faţă de cererea preşedintelui american Donald Trump pentru finanţarea zidului de la frontiera de sud.

Preşedintele iranian Hassan Rouhani a declarat că Iranul va trimite doi sateliţi pe orbită în următoarele săptămâni, folosind rachete fabricate în ţară. Anunţul vine la o săptămână după ce Administraţia de la Washington a avertizat Iranul să nu continue programul spatial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici