Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00.

84 afișări

Traficul din zona Guvernului este restricţionat pentru a doua zi la rând din cauza protestelor transportatorilor. Astăzi, sindicaliştii de la Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România manifestează cu 5.000 de maşini, cerând excluderea “falşilor transportatori” de pe drumurile României.

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a anunţat aseară că le va cere angajaţilor din minister să prezinte motivele pentru care se opun anumitor proiecte de infrastructură şi, dacă nu sunt de acord, să vină cu alte soluţii, în caz contrar urmând să fie concediaţi.

Sindicatul Liber de la Metrou va picheta azi, între orele 13-14, Ministerul Transporturilor, ca urmare a indiferenţei pe care ministrul Răzvan Cuc o manifestă faţă de accidentul din ianuarie, când două vagoane au sărit de pe şine în depoul Berceni.

Simularea examenului de Bacalaureat se încheie azi cu proba la alegere a profilului şi specializării, susţinută doar de elevii claselor a XII-a. Pe 29 martie vor fi afişate rezultatele.

Senatul italian a votat împotriva ridicării imunităţii parlamentare a vicepremierului italian Matteo Salvini, liderul formaţiunii eurosceptice Liga Nordului, blocând o iniţiativă a procurorilor de a îl condamna pe acesta că a refuzat să permită accesul a 177 de imigranţi în ţară.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici