Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

64 afișări

Curtea de Apel Bucureşti a amânat, pentru 23 noiembrie, procesul intentat de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, împotriva Colegiului de Conducere al Înaltei Curti de Casatie si Justitie privind modul în care au fost formate completurile de 5 judecători de la instanţa supremă. Motivul amânării este lipsa pde procedură.

Preşedintele Klaus Iohannis a fost externat, în acestă dimineaţă, din Spitalul Militar din Capitală, unde a fost operat joi seară la umărul stâng. La externare, şeful statului a primit recomandări medicale privind planul de recuperare fizică.

Militarii români care participă la Jocurile Invictus de la Sydney au obţinut două medalii de aur, individual si echipe, la tir cu arcul olimpic. Jocurile au loc până mâine, iar România e reprezentată de 15 militari.

Alţi doi copii de la Grădiniţa cu program prelungit din Burdujeni, judeţul Suceava, închisă din cauza unui focar de meningită, au fost internaţi în spital. Virusul vinovat este un enterovirus, acelaşi care în urmă cu 6 ani a provocat o epidemie de meningită acută la Suceava.

Agenţii federali au verificat centrul de emailuri din Florida în căutarea expeditorilui celor 10 pachete cu explozibil care au fost trimise mai multor democraţi şi critici ai preşedintelui american Donald Trump, ancheta indicând Florida ca posibila origine a pachetelor, relatează Reuters.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici