Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

50 afișări

​Procurorii CSM arată, în motivare, că au avizat negativ revocarea procurorului general, deoarece solicitarea ministrului Justiţiei nu respectă condiţiile de legalitate. Potrivit acestora Tudorel Toader a dovedit o evaluare personală, raportându-se în principal la declaraţiile publice ale lui Augustin Lazăr.​

Primăria Capitalei face o nouă rectificare bugetară, prin care vrea să taie de la spitalele care sunt administrate de Municipalitate suma de 26 de milioane de lei. Pe de altă parte, 10 milioane de lei s-ar putea duce către Catedrala Mântuirii Neamului.

Un nou scandal a izbucnit la Spitalul din Craiova, după ce ruda unui pacient a filmat gândaci care mişună în zona blocului operator de la Urologie. La acelaşi spital, pacienţii s-au plâns că sunt gândaci şi la Pediatrie.

Poarta de intrare în Timişoara, de pe Calea Aradului, identică celei care s-a prăbuşit în timpul furtunii puternice din toamna anului trecut şi a ucis un tânăr, a fost demolată la solicitarea reprezentanţilor PrimărieiO maşină a intrat azi într-un grup de copii din afara unei şcoli primare din oraşul de coastă Huludao din nord-estul Chinei, omorând cinci persoane şi rănind 18, relatează Associated Press. Şoferul a fost reţinut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici