Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

473 afișări

Liviu Dragnea contestă şi noul complet de judecată de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Motivul invocat este că instanţa supremă a tras la sorţi completurile de cinci judecători înainte de a fi publicată motivarea deciziei CCR pe conflictul între instanţa supremă şi Parlament.

Un militar a murit electrocutat, azi, în timp ce se afla pe un tanc în Gara Alba Iulia. Acesta participa la descărcarea unor tancuri pentru parada de Ziua Naţională.

Sindicaliştii din învăţământ vor demara procedurile pentru executare silită în vederea recuperarării banilor câştigaţi în instanţă, deoarece drepturile salariale nu au fost incluse în proiectul de OUG privind rectificarea bugetară. Sindicaliştii spun că Guvernul şi-a încălcat promisiunea.

România are a cincea creştere a transporturilor rutiere din Uniunea Europeană, în perioada 2016 – 2017, cu 13,6%, anunţă Eurostat. Cele mai mari ponderi în volumul transporturilor revin Poloniei (18%) Germaniei (16%), Spaniei (12%), Franţei (9%) Marii Britanii (8%) şi Italiei (6%).

Populaţia capitalei Chinei, Beijing, a scăzut în 2017, pentru prima dată în două decenii, anunţă agenţia oficială de ştiri Xinhua, citată de Reuters. Numărul rezidenţilor permanenţi a ajuns la 21,707 milioane anul trecut, cu 22.000 mai puţini decât anul precedent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici