Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

59 afișări

Preşedintele Klaus Iohannis şi Familia Regală au anunţat că vor sărbători Ziua Naţională a României şi în Alba Iulia. Tot în Oraşul Marii Uniri au anunţat că vor veni şi suporteri ai galeriilor de fotbal, care au transmis că îi vor huidui pe jandarmi dacă vor defila la ceremonialul militar.

Monumentul Unirii de la Alba Iulia, pentru care s-au alocat 10,2 milioane de lei, este finalizat şi va inaugurat de 1 Decembrie. Construcţia este cât un bloc de 7-8 etaje şi cântăreşte peste 1.500 de tone. La ceremonie de inaugurare este aşteptat şi preşedintele Klaus Iohannis.

29.000 de pompieri, jandarmi şi poliţişti vor fi mobilizaţi pentru manifestările de 1 decembrie, anunţă Ministerul de Interne. La nivel naţional sunt anunţate 450 de manifestaţii publice la care sunt aşteptate 550.000 de persoane.

Ateneul Român, Biblioteca Centrală Universitară, Palatul CEC şi Palatul de Justiţie din Capitală vor deveni suport pentru 16 proiecţii realizate de mai mulţi artişti străini. Proiecţiile vor avea loc în intervalul 18:00-23:00, începând de azi şi până duminică.

Timpul de aşteptare pentru camioane la ieşirea din ţară este, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, de aproximativ 90 de minute. Numărul mijloacelor de transport este de aproximativ 120, precizează Poliţia de Frontieră.

Bărbaţii cu cetăţenie rusă, cu vârste între 16 şi 60 de ani nu au voie să intre în Ucraina, a transmis preşedintele ucrainean Petro Poroşenko. Acest lucru are loc în contextul amplificării tensiunilor dintre Moscova şi Kiev, informează The Associated Press.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici