Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

57 afișări

Dosarul EADS a fost clasat de procurorii DNA la începutul lunii noiembrie, arată instituţia într-un răspuns pentru MEDIAFAX, precizând că soluţia a fost dispusă pentru că fapta nu e prevăzută de legea penală. În dosar au fost vizaţi Dinu Pescariu, omul de afaceri Dinu Florică, Cătălin Harnagea (fost şef SIE) şi fostul ministru de Interne, Vasile Blaga.

Peste un milion de persoane au trecut fornitera în minivacanţa de Crăciun, informează Poliţia de Froniteră. De Revelion, sunt aşteptate şi mai multe persoane, în special la frontiera cu Bulgaria, dar şi la cea cu Ungaria.

De la sfârşitul lunii ianuarie, Primăria Sectorului 4 va bloca roţile autoturismelor care parchează neregulamentar. Totodată din 2019 se vor introduce tarife pentru ocuparea locurilor publice. Tarifele vor începe de la 1 leu pentru două ore de parcare.

Managerii estimează o relativă stabilitate a activităţii în industrie, comerţ şi sevicii, precum şi a numărului de salariaţi în industrie şi servicii. Totodată, managerii cred că va exista o creştere moderată a preţurilor în industrie şi construcţii, în decembrie 2018 - februarie 2019, arată Institutul Naţional de Statistică (INS).

Un automobilist a murit în statul Kansas într-un accident provocat de viscolul care a lovit centrul şi sud-estul Statelor Unite. Din cauza viscolului, mii de zboruri au fost anulate sau au avut întârzieri. Două persoane au fost rănite într-un zbor comercial în zona Dallas, informează Reuters.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici