Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

77 afișări

Ministerul de Externe avertizează românii care vor să călătorească în Bulgaria că a fost emis cod portocaliu şi galben de ninsori, pentru azi şi mâine. Totodată în Grecia va fi furtună, lapoviţă şi ninsoare în largul Mării Egee.

Mai mulţi străini în România, mai puţini români în concedii în afară. Asta arată datele transmise de Institutul Naţional de Statistică potrivit căruia în această lună, comparativ cu aceeaşi lună a anului trecut, a crescut numărul vizitatorilor străini cu 7,9 %. Plecările în străinătate ale vizitatorilor români au scăzut cu 1,2 %.

Cinci personae au fost rănite la Timişoara, în această dimineaţă, după ce un microbuz a lovit o maşină care ieşise dintr-o benzinărie.Printre victime se află şi doi copii.

În anul 2019, pe harta mallurilor din România vor fi adăugaţi 250.000 mp, până la finaluil anului 2019. Astfel că trei malluri noi vor apărea pe hartă, la Sibiu, Târgu Mureş şi la Baloteşti, în judeţul Iflov, fiind singura localitate mică unde se va construi un astfel de proiect.

Administraţia preşedintelui american Donald Trump ia în considerare numirea fostului senator democrat Jim Webb în funcţia de secretar al Apărării. The News York Times scrie că Webb a fost contactat în această privinţă de către vicepreşedintele american Mike Pence şi de către şeful Cancelariei prezidenţiale, Mick Mulvaney.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici