Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

103 afișări

​Florin Iordache a afirmat, pentru MEDIAFAX, că Viorica Dăncilă va anunţa azi decizia luată, după refuzul lui Klaus Iohannis de a îi numi pe Olguţa Vasilescu şi Mircea Drăghici, la Dezvoltare, respectiv Transporturi. În opinia deputatului PSD, premierul va fi nevoit să numească miniştri interimari.

S-au format cozi la plata taxelor şi impozitelor în mai multe oraşe din ţară. La Galaţi, mulţi oameni s-au aşezat la coadă noaptea, în timp ce la Suceava primul care şi-a plătit obligaţiile fiscale a fost primarul Ion Lungu.

Poliţiştii din Prahova au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul unui pacient al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti care a murit la 2 săptămâni după ce a fost scăpat de pe targă, în timpul unui transfer la altă secţie.

Votul din Parlamentul britanic privind acordul de ieşire a Marii Britanii din Uniunea Europeană va avea loc pe 15 ianuarie. Premierul britanic Theresa May a declarat recent că Marea Britanie se va afla pe un „teritoriu necunoscut” dacă Parlamentul britanic va respinge Acordul de Brexit negociat de Guvern.

Actorul Kevin Spacey urmează să apară azi în faţa tribunalului din Nantucket, în procesul în care este acuzat de agresiune sexuală împotriva unui tânăr de 18 ani. Vedeta depusese o cerere de a nu apărea în faţa judecătorilor, însă solicitarea i-a fost refuzată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici