Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

113 afișări

Guvernul va ataca în contencios administrativ decretul preşedintelui Klaus Iohannis prin care a prelungit cu un an mandatul şefului Statului Major al Apărării, generalul Nicolae Ciucă, au declarat surse guvernamentale pentru MEDIAFAX.

Moarte suspectă în portul Constanţa. Căpitanul unei nave, un bărbat în vârstă de 66 de ani, de naţionalitate georgiană, a fost găsit mort la bordul navei. Pe trupul bărbatului au fost găsite urme de violenţă.

Autorităţile sucevene au intrat în alertă după ce un incendiu a izbucnit, azi, la un azil de persoane vârstnice din localitatea Vama din judeţul Suceava. 60 de persoane au fost evacuate.

Un bărbat din Alba a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, fiind acuzat că a spart contul de Facebook al iubitei sale, a intrat în mesaje, i-a copiat discuţiile private şi le-a făcut publice, pe pagina personală a femeii. Decizia nu este definitivă.

Poliţia federală germană a anunţat marţi că a arestat un suspect în cazul atacurilor cibernetice în urma cărora datele personale a numeroşi politicieni şi jurnalişti din Germania, inclusiv ale preşedintelui Frank-Walter Steinmeier şi ale cancelarului Angela Merkel, au fost publicate de hackeri.

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici