Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

50 afișări

Ministerul Apărării a transmis către Preşedinţie o plângere prealabilă prin care cere anularea decretului de prelungire a mandatului şefului Statului Major al Apărării. Dacă Preşedintele nu anulează decretul, acesta va fi atacat şi în contencios.

Laura Codruţa Kovesi a declarat, azi, referitor la sesizarea făcută la CEDO după revocarea sa din funcţia de procuror-şef al DNA, că nu a cerut despăgubiri şi că nu doreşte repunerea pe funcţie. Potrivit acesteia acest lucru nu este posibil, însă consideră că i s-au încălcat drepturile.

Federaţia Operatorilor Români de Transport (FORT) le-a solicitat tuturor operatorilor români de transport oprirea activităţii mâine, între orele 08.00-13.00. Este un semn de solidaritate pentru protestul care se va desfăşura în acelaşi interval orar, la Bruxelles, în faţă Parlamentului European, împotriva Pachetului de Mobilitate 1.

Cea mai scăzută temperatură din acest sezon în Covasna a fost înregistrată în noaptea de marţi spre miercuri, când la Întorsursa Buzăului erau minus 26,1 grade. Este cea mai scăzută temperatură din acest sezon şi a fost înregistrată în jurul orei 23.30.

Uniunea Europeană a adăugat doi cetăţeni iranieni şi departamentul pentru securitate internă al Ministerului iranian de Informaţii pe lista grupărilor teroriste. Acest lucru vine în urma atentatelor planificate pe teritoriul Europei, relatează Reuters.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici