Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

88 afișări

Ministerul Afacerilor Externe avertizează românii care vor să călătorească în Bulgaria că meteorologii au emis atenţionări cod portocaliu şi galben de ploi şi ninsori în 16 regiuni, anunţând că este posibil ca unele categorii de drumuri să fie închise circulaţiei.

Peste 600 de zboruri au fost anulate azi în urma grevei personalului de securitate de la aeroporturile Duesseldorf, Koln-Bonn şi Stuttgart, angajaţii nemulţumiţi cerând creşterea salariilor. Greva personalului de securitate de la cele trei aeroporturi a afectat aproximativ 110.000 de pasageri, dar şi traficul aerian de marfă.

Astăzi a avut loc tragerea de sorţi la primul turneu de Mare Şlem al anului, Australian Open. Liderul mondial Simona Halep o va întâlni în primul tur pe Kaia Kanepi, din Letonia, în timp ce Mihaela Buzărnescu o va înfrunta pe Venus Williams. Marius Copil îl va întâlni în primul tur pe spaniolul Marcel Granollers.

Autorităţile din Mexic au descoperit 20 de cadavre, 17 dintre ele arse, în apropierea oraşului Nuevo Laredo, situat lângă frontiera cu Statele Unite. În apropierea corpurilor au fost găsite şi cinci maşini incendiate.

Semnale radio repetate provenind dintr-o altă galaxie, situată la o distanţă de aproximativ 1,5 miliarde de ani lumină, au fost detectate de cercetătorii canadieni. Este a a doua oară când este observat un astfel de fenomen, potrivit The Independent.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici