Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

215 afișări

Localităţi din 11 judeţe au fost afectate de ninsorile căzute în ultimele 24 de ore, nefiind înregistrate victime. Echipajele Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă au deblocat 27 de maşini rămase blocate pe drumuri înzăpezite, în care se aflau 93 de oameni. Trei drumuri naţionale sunt închise. Codul galben de viscol a fost prelungit.

Aeronavele care pleacă de pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” pot înregistra, azi, întârzieri de 30-45 de minute, potrivit Companiei Naţionale de Aeroporturi Bucureşti. Întârzierile sunt provocate de degivrarea avioanelor, din cauza vremii.

Rusia ar putea elibera cei 24 de militari ucrainieni reţinuţi în urma conflictului naval din Marea Azov în cadrul unui „schimb de prizonieri” cu Ucraina, în cursul acestui an, a declarat o sursă diplomatică, citată de Reuters.

Canada lucrează cu politicieni şi companii din Statele Unite pentru a pune presiune pe preşedintele american Donald Trump, în vederea ridicării tarifelor impuse asupra exporturilor de oţel şi aluminiu, a declarat prim-ministrul canadian Justin Trudeau.

Jucătorul de tenis Andy Murray, în vârstă de 31 de ani. a oferit, noaptea trecută, un moment emoţionant: s-a prezentat la conferinţa de presă de dinaintea Australian Open cu lacrimi în ochi, a stat un minut şi jumătate în faţa jurnaliştilor apoi şi-a anunţat retragerea din tenis. Britanicul a spus că ar vrea să-şi încheie cariera la turneul de la Wimbledon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici