Video ŞTIRILE OREI 17.00

MEDIAFAX vă prezintă principalele ştiri ale orei 17.00

142 afișări

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au suspendat executarea decretului semnat de Klaus Iohannis prin care se prelungeşte mandatul lui Nicolae Ciucă de şef al Statului Major al Apărării, până la pronunţarea instanţei de fond. Decizia nu este definitivă.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, referitor la suspendarea achiziţiei pentru corvete că, din punctul lui de vedere, lucrurile sunt clare, iar Ministerul Apărării trebuie să livreze. Şeful statului mai spune că sunt fonduri la dispoziţie pentru achiziţia lor.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că trimite Corpul de Control la Apa Nova, după ce Ministerul Sănătăţii a recomandat evitarea folosirii apei potabile. La rândul său, directorul companiei spune că apa este potabilă şi nu există niciun pericol pentru populaţie.

200 de localnici din comuna Rodna, judeţul Bistriţa-Năsăud, sunt izolaţi, după ce o avalanşă a blocat drumul de acces. Este a doua avalanşă înregistrată în ultimele 24 de ore.

3 mari companii auto americane au decis să oprească producţia din cauza frigului extrem care afectează Statele Unite. Aproape 2 milioane de locuitori din Michigan au fost sfătuiţi să reducă temperatura din locuinţe pentru a proteja spitalele şi maternităţile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici